16 september

2009-09-16 @ 15:14:37
Nu har jag suttit och pratat med sara i någon timma. man blir så klok av hennes ord. hon säger så många smarta grejer. innan hade jag och Sara lite "osagt" imellan oss men vi pratade om det för ett tag sedsan så nu är allt bra. jag förstår inte var hon finner sina kloka ord. hon formulerar sig på ett bra sätt. Sara är en bra person. ville bara säga det! :)

Har klickat hem lite grejer från H&M nu, hoppas att skorna passar !:)


PussPussPussPuss

Kommentarer
Postat av: JessiCa

Hmm okej, aah ska nog ta och testa det, (om det nu funkar) Men asså, min skolsyster kollade innan jag skulle till läkaren, och hon sa att jag gått med öroninflammation ett bra tag, men så fick jag en blattejävel (ursäkta uttrycket men säger så just för att alla invandrarläkare som jobbar på vårdcentralen är sååååå oseriösa) - som läkare iaf, och han kollade bara jääätte snabbt, frågan är om han ens kollade överhuvudtaget eller om han bara låtsades?! För han sa att mina öron såg jätte bra ut och att det inte var något fel alls.

Men jag väljer att lita på min skolsyster! För dom senaste åren jag varit på vårdcentralen så har jag fått utländska läkare som skickat hem mig med halffluss 2 ggr och en extrem infektion i munnen en gång... Dom tre gångerna så har det slutat på lasarettet med extrema mediciner!

Samma med en kille i min klass, han fick en utländsk läkare som skulle gipsa has arm, men gipsade på fel sida av armen, så Jocke som han heter fick åka till sahlgrenska för en större operation, och nu visar det sig att han aldrig kommer bli återställt i sin handled!

Eller som en annan kompis, hon hade extrem magknip, det alltså blödde när hon gjorde sina behov, så hon ringde till vc, då sa dom bara "Tänk på dina matvanor, för hit vill vi inte ha dig!"



Funderar faktiskt på att anmäla dom?!

För så många misstag borde väl inte samma vårdcentral få göra?

2009-09-16 @ 16:05:47
URL: http://fuckerfuck.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback