Love me like i love you

Hej:) idag är jag hemma och är sjuk:( jag bloggar från mobilen, så det blir ett kort inlägg, för jag skulle bara pröva om det funkar:-) ha det Gött! Puss mullan:)

En natt fylld av dans och alkohol.

hejsan!
Igår började dagen med att spela rollercoaster, gud vad jag älskar det spelet !
Sen började jag och Erik storstäda hans rum, för vi skulle möblera om. När vi har hållt på i ett par timmar så får jag iden om att festa i stugan som Erik har. Emma, Emelie, Daniel och Sofia anlände och festen startade !
Vi började med att spela fia med hutt, och när vi började komma i ruset så startade även dansen, skoj skoj ! alla blev lagom fulla och vi hade skitskoj, Erik hade köpt ett 8pack billypan pizzor så dom åts upp samtidigt som glasen klirrade.

Jag är så glad, för det känns som att jag börjar få komma in lite i erat gäng. det har ju alltid bara vart ni 3 men sakta och säkert börjar jag att bli en del av er. love you girls!

I onsdags så var jag och älsklingen och åt thai och firade lite att vi hade vart ihop i 1 ½ år =)
Sen åkte vi till torp och erik skaffade sig en ny mobil.(w902)
jag ville juh oxå ha en ny mobil, så i fredags åkte jag och köpte mig den nya cybershoten. Gud jag älskar den telefonen och det känns verkligen som att den passar mig.  Jag ångrar inte en sekund att köpte den.

Men nu ska jag och Erik se på film och försöka bli av med baksmällan. jag slänger in 2 bilder från festen inatt.


pusspusspuss

snygg tjej !hot dancer !