When both us are loosing

She's starin' at me
I'm sittin' wonderin' what she's thinkin'
Nobody's talkin' 'cause talkin' just turns into screamin'
And now it's I'm yellin' over her, she yellin' over me
All that that means is neither of us is listening
And it gets me upset
Girl when you're constantly accusing
Askin' questions like you already know
We're fighting this war
Baby when both of us are losing
This ain't the way that love is supposed to go.
what happened to workin' it out?
We've fall into this place
Where you ain't backin' down and I ain't backin' down
So what the hell do we do now?


Baby

Tack för igår Emma <3

Det fanns en kärlek

Du säger att du minns och att det känns som igår
Men det var för länge sen för att ens komma ihåg.
Det är att leka med eld när du drar upp det här igen
För du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen.


drivinglicence

I måndags klarade jag även uppkörningen! Så det betyder nu att jag har körkort. Jag klarade allt på första försöket :D jag är så fruktansvärt stolt över mig själv! I DID IT!
Men det är inte alltid jag är stolt över mig själv kan jag säga, jag känner att jag måste ta tag i mig själv, kanske gå ner sisådär 20 kilo, och sköta skolan, det är ju trots allt inte lång tid kvar nu! Det gäller verkligen att ta sig i kragen och rycka upp sig, för det är ingen annan som gör det åt mig. Man får inget stöd från någon, bara klagomål på klagomål.
Men den som har stöttat mig mest nu när det gäller körkortet och skolan så måste jag nog säga att det är Emma. Hon har verkligen fått mig till att ta tag i saker. Hon har även fått mig till att vilja ta tag i saker! Tack Emma för att du har vart ett stöd för mig under dom senaste veckorna, utan det stödet du har gett mig så vet jag inte om jag hade suttit här i soffan med ett körkort idag! :) <3
På fredag ska projektarbetet vara inlämnat. Det ska bli skönt när det är över, aldrig mer ska jag göra ett sådant här stort arbete utan att verkligen tänka igenom det ämne man har tänkt att skriva om och vem man skriver det med. Jag tror att det hade vart bättre om man kanske skrev det med någon man inte stod så nära men ändå någon man känner hyffsat bra, men måste kunna lita på varandra! Men risken när man gör det med en nära vän är att man kanske blir ovänner, och det är inte roligt, för man är ju inte arga på varandra förövrigt utan det är kanske arbetet som skapat all den ilskan som går ut över arbetet som faktiskt ska bli betygsatt. aldrig mer säger jag bara, aldrig mer!
Om en stund hade j ag tänkt att jag skulle ringa Emma och fråga om hade lust att plugga med mig, om jag nu får låna bilen såklart, det återstår att se!
PussPussPussPuss!

WOHOO

Klarade teorin idag! 54 poäng på första försöket! Faan va jag är bra! :D

16/3-2010

Ibland funderar jag på vad folk har för normer och värderingar. Värdesätter man verkligen allt som man man borde? Utgår man från att ingen far illa utifrån den handlingen man faktiskt tänkt att utföra? Jag tror verkligen inte att man gör det. Jag tror att dom flesta tänker på sig själva i första hand. För man skulle väl inte göra något som man själv inte hade fått ut något av? Eller jo det kanske man skulle, men man skulle aldrig gjort något som man själv far illa av, det är jag säker på. Men varför utsätter man då andra för sådana saker? Vad är det vi egentligen vi värdesätter i första hand, oss själva eller andra? Jag känner mig inte speciellt högt prioriterad just nu. Känner mig ganska nervärderad, precis som om det jag gör inte duger. Det är så dåligt så att man väljer att göra om allt arbete som jag har lagt ner för att få fram det jag vill få fram. Utan att ens veta vad det är jag har gjort.
Finns det verkligen sådana människor som beter sig så? Ja det finns det tydligen.

Det var väl allt jag hade att dela med mig om idag. Men imorgon, då jävlar har jag nog mycket att dela med mig om. kanske iallafall :)