Fullspäckad dag

Igår var det en fullspäckad dag, med några inbokade möten. Jobbade med LR hela dagen och fasen va roligt jag hade och va jag somnade gott sen på kvällen! vaknade idag pigg som en lärka och fortsätter med roligt jobb! Nu ska jag tjäna pengar och det ska vara mycket pengar! :)

Resultat

Jaha, började städa i torsdags, gick väl sådär, men tog tag i det igen på fredagen så då var det fint igen! Men efter denna helgen så ser det stökigt ut. Men det får vänta för idag tänker jag inte städa :) haha
Annars så är det väl som det brukar. Ångesten kommer och hälsar på lite oftare nu för tiden. Men nu för tillfället är det inte ångest att gå till jobbet utan att snart inte ha något. Jag har haft sådan fruktansvärt tur måste jag säga. Som har haft jobb i ett helt år! Lite mer till och med om man räknar att jag jobbade hela förra sommaren. Vet inte längre vad jag vill göra. Jag vet att jag vill jobba med utvecklingsstörning och funktionshinder, men det verkar ganska tort på den fronten. Jag skulle vilja utbilda mig mer så att jag hart större chans till jobb. Men vad ska jag göra då? sjuksköterska? nej... Kanske något som inte ens har med vården att göra?.. Jag vet snart varken in eller jut längre..

Städdags!

Det har tagit mig ett antal dagar att peppa mig själv till att städa! Nu har jag bestämt mig för att göra det fint här hemma. mår inte bra av att det ser ut såhär. För mig är det viktigt att ha det rent och fint runt omkring mig, men varför ska det vara så svårt att ha det då? Jag har kommit till den gränsen då jag inte orkar ta tag i saker. Det känns som att alla rycker i mig från varsitt håll och det resulterar i att jag bara ligger hemma i sängen med ångest och inte orkar ta mig upp. Men nu måste jag försöka ta tag i mig själv. Återkommer om hur det gick med städningen!