Maw

Vad vore jag
Utan dina andetag
<3

Nyttig vecka

Nästa vecka ska bli en nyttig vecka. Jag och mamma ska köra järnet nästa vecka. Hoppas verkligen att vi håller det. Jag måste måste måste orka det! Det är verkligen dags nu, bättre sent än aldrig! Men nu måste det verkligen hända något. Min vikt är katastrofal!
Du får mig att känna mig levande.
Jag ska alltid finnas hos dig.
<3

Funderingar

Nu är klockan 00:23 och jag börjar jobba kl 7 imorgon, är inte det underbart?
Just nu ligger jag i min säng framför datorn. Jag kan inte sluta tänka på hur livet skulle sett ut om jag inte hade gått upp alla dom där kilona, hade jag mått bättre nu då? Hade jag varit piggare? Hade jag sluppit den där förbannade ångesten? Jag kan heller inte sluta tänka på hur jag ska orka gå ner massa i vikt. För jag vet att jag måste, jag måste verkligen. Jag kan inte leva instängd i denna kroppen. Jag kan inte leva med att veta vilken siffra vågen visar, jag kan inte-jag ska inte-jag orkar inte med den känslan.
Jag behöver en ordentlig knuff för att orka ta tag i mitt problem, jag behöver motivation och det får jag inte genom att se mig själv i spegeln, för det enda jag vill göra då är att krypa under täcket och försvinna.